Jeg fandt på Costume i går en opskrift på müslibarer, der er lige til at gå til, dem må jeg prøve i weekenden

INGREDIENSER

265 g dadler

130 g grovvalsede havregryn

125 g mandler, grofthakkede

2 spsk kokosolie

SÅDAN GØR DU

Start med at fjerne stenene fra dadlerne, kom dem i en foodprocessor (en blender kan til nød også bruges) og blend, indtil dadlerne er blevet til en klæbrig, sammenhængende masse.

Hæld dadelmassen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Hak mandlerne groft, inden du tilsætter dem, og hvis din kokosolie er fast, så smelt den først i et vandbad. Bland det hele godt sammen, indtil det danner en klæbrig, sammenhængende masse og fordel det derefter i en form med plastikfolie eller bagepapir, så du nemt kan løfte det ud af formen senere. Det er vigtigt at trykke massen godt ned, så müslibarerne kommer til at hænge ordentlig sammen.

Sæt derefter formen i fryseren i en times tid (eller i køleskabet et par timer), så massen kan blive fast og sammenhængende, inden du skærer müslibarerne ud i den ønskede størrelse. Jeg brugte en form på 18×15 cm og skar den ud i 8 müslibarer.

Opbevar müslibarerne i køleskabet – de bør kunne holde sig 1-2 uger på køl og endnu længere, hvis de opbevares i fryseren.

Reklamer