Tags

, , , , , , ,

Så fik jeg holdt en uges ferie med Nicoline, og hvor var det tiltrængt. Jeg har simpelthen holdt fri fra de sociale medier og bare haft dejlig kvalitets tid med hende. Vi har været på tur rundt, desværre kom der ikke lam i vores ferie som vi havde håbet at se, men vi fik se grise for første gang. Nicoline elsker dyr på en hel ekstrem måde. Hun er helt besat af katte i sær og små hunde, de skal holdes og ligge på hende og nusse hele tiden. Hun vil virkelig gerne ha en kat, men nej det skal vi altså ikke ha, men så er det godt jeg kender flere der har katte hun ku nusse.

Vi var også hjemme hos Maria og hendes skønne datter Anna som jeg kender fra IG, de havde en rigtig hyggelig dag og legede bare med det samme vi kom ind af døren. Det var så sødt da vi ankom havde vi lidt svært ved at finde deres hus men så ku vi høre Anna råbe Nicoline Nicoline og hun svarede så tilbage Anna Anna. Maria havde lavet dejlig frokost og kage til os, og det var lige noget der faldt i god jord hos Nicoline der elsker mad og kage 🙂

Jeg har planlagt at jeg efter ferien skulle hanke op i mig selv og undgå det sukker som min krop bare ikke kan tåle, og denne gang skal jeg prøve nogen produkter der gerne skulle hjælpe mig på vej. alle produkterne er fra livishape.dk men den skriver jeg mere om i et andet indlæg. Men i ferien skal man altså hygge og det gjorde vi også. Vi fik bla bagt en lækker chokoladekage med masser af odense chokolade i og pyntede den med friske jordbær.

Vejret blev ikke helt så godt som vi havde håbet på, desværre regnede det meget, så den stod meget på indendør hygge.

IMG_6631IMG_6617IMG_6614IMG_6612IMG_6610IMG_6606IMG_6588IMG_6591FullSizeRender (3)FullSizeRender (4)