Tags

, , ,

Økologisk kokospalmesukker er et meget smagfuldt sukker, der er udvundet af kokospalmens blomster. Sukkeret er uraffineret og har en meget lækker og fyldig karamelagtig smag. Kokospalmesukker kan bruges som erstatning forsukker, rørsukker og brun farin og det er meget brugt i LCHF- og Low Carb opskrifter.

Økologisk kokospalmesukker er et rent naturprodukt og et helt naturligt sødemiddel. Kokospalmesukkeret fremstilles ved at tappe blomstersaft af kokospalmetræet, koge den ind og derefter køle den ned til den bliver fast, og så granulere den. Sundhedsmæssigt er kokospalmesukker bedre end almindelig sukker og sågar også end almindelig rørsukker, da det glykæmiske index kun er ca. 35, mod 65 for alm. rørsukker. Det medfører at blodsukkeret påvirkes langt mindre ved indtagelse. Kan erstatte almindeligt sukker eller rørsukker i de fleste sammenhænge. 

 

Det skal da prøves, jeg er inde i en periode hvor minkrop skriger på sukker 24/7 og det er bare skidt for mit helbred så den går ikke. måske det kan hjælpe lidt i små mængder hvis trangen er der det kan købes HER

 

 

2118

4803