Ja det var så faktisk i Tirsdags at Knirke blev 11 måneder så jeg er lige et par dage forsinket. Men jeg har ligget syg hele ugen og er forsat ikke rask men i bedring og på arbejde idag. Men en lille 11 måneders status

 

Knirker har nu 6 tænder og tror flere er på vej hun piller sig i munden hele tiden og numsen er lidt rød nogen dage.

Hun tog sine første skridt i mandags og er nu oppe på 4 skridt af gangen, Dog er det ikke hele tiden hun forsøger sig men i ny og næ og det er stadigvæk lidt usikre skridt, men skridt af sig selv har hun nu taget.

Hun er startet i vuggestue som tidligere nævnt og det går over alt forventning hun er nærmest bare startet uden den store indkøring, har ikke grædt en eneste gang vinker fint farvel om morgen og er ellers glad sover og spiser. Det eneste er hun nu kun får 1 lur og sover i 2.5 time men i vuggestuen pga. de nye lyde mm vågner hun efter 1 time så derfor har hun fået en lur på en 1 time hver dag efter hun er hentet i vuggestuen. 

Knirke er en glad, nysgerrig og tillidsfuld pige men hun har bestemt også temperament og er en lille diva til tider. Det med temperamentet ved jeg virkerlig ikke hvor hun har fra 😉 Hun peger på alt og vil vide hvad det er. Hun siger hvad der lyder som hej, vov vov, da da, mam mam og så har hun sin helt egen lyd hun siger ret ofte som ikke gir mening men hvis jeg skal prøve at stave den lyd må det være noget i retning af Jooliii. Hun elsker sin Brio gå vogn og fjernebetjeningen og iphone det er bedre end alverdens legetøj. De sidste to ting er jeg så ikke så glad for hun leger med. Hun ved udemærket godt hun ikke må hive i ledninger men kravler tit hen og skal lige til det og griner bare når jeg siger Nej avav. Faren har solgt vores ellers lækre højtaler af frygt for hun ødelægger dem da hun også prøver at pille ved dem hele tiden. Hendes rytme er at hun vågner på slaget 5:30 får havregrød, kl 9:00 får hun en bolle og frugt evt og så sover hun fra 10-12:30, får frokost og hygger og lidt at spise igen ved 15 tiden og så aftens mad kl 17:30 i bad og så i seng kl 19:00. Nu blir den rytme jo lidt anderledes om dagen fordi hun er i vuggestue. Hun elsker mad men hun vil gerne selv spise og det er ikke altid det går så godt det kommer i hele hoved. men hun er helt med på at skeen eller gaffelen skal ind i munden og det klarer hun fint.  Man kan jo skrive op og ned om sine børn men det her var bare lidt om hvor vi er nu her hun er blevet 11 måneder.

 

Image

Reklamer